EVERYTHING ABOUT MY BLOG...

Hola!

Sivuuttaakseni clichét "aloituspostaukset" itsestäni sekä kaikesta muusta turhasta, kerron ensimmäisessä postauksessa blogini teemaa ja tyyliä jolloin saadaan oikea kuva siitä, että millaista asiaa tänne on tulevaisuudessa tulossa. Ketä oikeasti muka kiinnostaa kuulla jokaisen kuolleen lemmikin nimeä tai lempisukkamerkkiä?

Jos blogini pitäisi luokitella johonkin aiheeseen voisi sitä sanoa lifestyle-blogiksi. Tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan elämäni kiinnostavien tapahtumien lisäksi erityisesti kauneudesta ja ihonhoidosta sekä ruoanlaitosta. Kauneus ja ruoanlaitto ovat erittäin erilaiset aiheet yhdessä blogissa, mutta ne ovat henkilökohtaisia intohimojani joten niistä on luonnollisinta kirjoittaa. Blogin aktiivinen kirjoittaminen tulee alkamaan kesän alusta (tarkalleen kesäkuusta lähtien) uuden asunnon myötä, mutta seuratkaa ihmeessä jo nyt niin pääsette heti kiinni postauksiin niiden alkaessa.

Tavoitteena olisi sisällyttää joka viikkoon kaksi ns. "teemapostausta" ja sitten muuta satunnaista. Joten tekstiä tulisi aktiivisesti ja monipuolisesti. Teemapostauksia tulen julkaisemaan sunnuntaisin sekä keskiviikkoisin. Sunnuntaisin tavoitteena olisi julkaista kauneuteen liittyvä postaus (meikkivinkkejä, ihonhoitoa, kosmetiikkatuotteita...) ja keskiviikkoisin tulisin julkaisemaan puolestaan ruoanlaittoon liittyviä postauksia (erilaisten reseptien kokeilua ja jakamista). Muina viikonpäivinä postauksia tulisi satunnaisesti erilaisista aiheista. Ja jokaiseen postaukseen tulee sisältymään valokuvia, sen voin luvata. Tiedän nimittäin itsekkin kuinka puuduttavaa on lukea pelkkää tekstiä. Varsinkin jos siinä selitetään vain tavallisesta arjesta.

Joten lupaukseni on, että blogini tulee olemaan täynnä monipuolisia postauksia ilman puuduttavia selityksiä tavallisista päivärutiineista. Jokaisessa postauksessa tulee olemaan kuvia aiheeseen liittyen ja kuvilla en tarkoita tavallisia maisemakuvia tai huomiohakuisia selfieitä vaan puolestaan kuvia asioista jotka inspiroivat itseäni ja jotka kuvaavaat omaa persoonaani. Teemapostauksista tulen pitämään kynsin ja hampain kiinni, ne tulen julkaisemaan sovittuina päivinä vaikka mikä tulisi. Ja tämän blogin en anna unohtua, se on varma.

Ja tosiaan blogia voi virallisesti seurata niin, että klikkaa tuolla vasemmassa ylänurkassa olevaa palstaa (kolme viivaa päällekkäin) ja sieltä avautuu blogin lukijat ja sen alapuolella on sininen "Lue" painike. Sitä painamalla et missaa tulevia postauksia! :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MOVING AND OUR FUTURE LITTLE BABY...

WHAT IS UP?