WHAT IS UP?

Holaholaa!

Kesä tuli ja kesä meni, nyt voi sanoa niin, koska virallisesti ollaan syksyn puolella. Hirveästi kesäpäiviä ei täällä päin näkynyt, mutta oh well olipahan ainakin loma. Kesältä jäi hyviä sekä huonoja muistoja ja niin edelleen. Tätä ainaista selittelyä. Saatan tuossa seuraavaksi pienen postauksen, jossa tiivistän oman kesäni.

Nyt on arki ja lukion viimeinen vuosi polkaistu käyntiin ja stressitaso huutaa täysillä. Kahden viikon päästä ylppärit ja arvatkaa kuka on lukenut koko kesän ahkerasti? NO EN AINAKAAN MINÄ. Bilsa ja pitkä englanti edessä, toivottavasti jotenkin selviäisin... Arjessa ainoat hyvät asia on taas oma rytmi, kavereiden näkeminen päivittäin ja se, että on oikeasti tekemistä koko ajan. Ainoa motivaatio on tällä hetkellä se, että lukiota on tosiaan vain se kolme jaksoa jäljellä ja sen kruunaa abiristeily, penkkarit, lakkiaiset ja muu hauska. Ja tietenkin parasta on kaiken sen jakaminen kavereiden kanssa!

Toinen suuri asia, joka pyörii arjessa mukana on nyt jo seuraava muutto :D Vaihdan ensi kuun alussa 52,5 m2 kaksiosta 31m2 yksiöön. Sinänsä olen innoissani muuttamisesta ja siitä, että saan asunnon, joka on TÄYSIN MINUN ja asun täysin yksin. Mutta toinen puoli on pieni asunto, kaiken tämän rojun ja huonekalujen raahaaminen KAHDEKSANTEEN KERROKSEEN ja kelan kanssa säätäminen asumistuesta ja kaikesta muusta.. Voisiko joku vain tarjota mulle töitä, niin olisin tyytyväinen?

Tosiaan ajattelin seuraavaksi tehdä joko meikkipostausta tai sitten viime kesästä yhteenvedon. Sen näkee kohta, kumpi motivoi enemmän :D Ajattelin myös kerätä omia ylppärivinkkejäni ja kirjoittaa niistä pienen postauksen, josta joko nykyiset abit tai vasta tulevat abit saavat sitten hieman omia henkilökohtaisia vinkkejäni. Seuraavaan postaukseen siis!

ps. Blogin ulkonäkö saattaa muuttua lähipäivinä, jos saan muokattua tämän jotenkin vielä enemmän itseni näköiseksi

xx Elina

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MOVING AND OUR FUTURE LITTLE BABY...

EVERYTHING ABOUT MY BLOG...